Nederland Zingt Dichtbij - Special Nieuwjaar

1 januari 2020, 09:00

Het nieuwe jaar is begonnen, een jaar waarin er weer van alles gaat gebeuren. Mooie dingen en moeilijke dingen. Jurjen ten Brinke deelt iets van zijn verlangen voor het komende jaar. Hij vertelt wat dat is, maar het heeft in elk geval alles te maken met eensgezindheid, voor de wereld, voor Europa, voor Nederland, maar ook voor ieders persoonlijk leven. De boodschap van Jurjen wordt muzikaal versterkt door de gevoelige liederen die Elise Mannah zingt en natuurlijk is er ook volop ruimte voor samenzang.

Deze liederen gaan we zingen

 • Wat de toekomst brengen moge
 • 'k Stel mijn vertrouwen
 • Al de weg leidt mij mijn Heiland
 • Vernieuw Gij mij
 • Zing een nieuw lied
 • Er is een land van louter licht
 • Jij bent
 • Altijd
 • Luister naar de wind
 • Zo zal Ik bij je zijn
 • Gods hart klopt voor jou
 • U bent mijn schuilplaats Heer
 • Vrede van God

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: