Nederland Zingt Special: Veertigdagentijd

29 februari 2020, 18:10

De Veertigdagentijd is begonnen, een tijd van bezinning en nadenken. De liederen in deze uitzending kunnen daarbij helpen. Vanuit verschillende locaties uit ons land klinken prachtige liederen die alles te maken hebben met deze bijzondere tijd.

Deze liederen gaan we zingen

  • Hier in uw heiligdom
  • Wees stil voor het aangezicht van God
  • Here God en Koning
  • Leer mij uw weg, o Heer
  • Hij kwam bij ons heel gewoon
  • O kostbaar kruis
  • Op die heuvel daarginds
  • Meer dan ooit
  • God enkel licht

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden.

Veertig dagen - veertig vragen

Ben je nog op zoek naar een manier om de veertigdagentijd verdieping te geven? En wil je meer aandacht voor elkaar en je verbinden met anderen? Dan is de digitale scheurkalender iets voor jou. Als je je hiervoor aanmeldt, ontvang je elke dag een vraag in je mailbox. Een vraag om zelf over na te denken en om met anderen over in gesprek te gaan.

 

 

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: