Nederland Zingt Dichtbij - Jan Brons

1 maart 2020, 11:05

Jan Brons is oprichter van de voedselbank in Nijkerk, waar wekelijks veel mensen langskomen voor voedsel en kleding. Iedereen die zich aanmeldt voor de voedselbank komt in gesprek met Jan en hij bidt dan voor hen. Uit de kleine wonderen die er gebeuren, blijkt dat God dichtbij is. Jan ziet het als zijn roeping en een plan van God om deze mensen in geldproblemen te helpen en het haalde hem uit een donkere periode. Omlijst met muziek, samenzang en Bijbels overdenking geeft deze uitzending een indruk van zijn inspirerende verhaal.

Deze liederen gaan we zingen

 • Vader God ik vraag me af
 • Mijn Vader, dank U wel
 • Psalm 136
 • God dank er is een koning
 • Hij Die de blinden weer liet zien
 • Om bloesem aan de bomen
 • Medley: Psalm 67:3 en 72:11
 • Dank U Heer voor al wat leeft
 • Toon Mijn liefde
 • Overvloedig geef ik u
 • Samen eten wij
 • Jezus vol liefde
 • God van heel het universum
 • Zegen ons Heer
 • Muzikale verrassing

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden.

Lied van de week: Toon Mijn liefde

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: