Nederland Zingt - Edam

28 maart 2020, 18:15

'Al de weg leidt mij mijn Heiland', 'Ik bouw op U' en 'Ik wil zingen van mijn Heiland'. Deze liederen en nog veel meer zijn te zien in deze uitzending. Samen zingen en genieten van het prachtig gezang van Mannenkoor De Gouwestem, The Martin Mans Formation, Young Ladies Choir Hadassah en Joke Buis.

De beelden van deze uitzending zijn opgenomen in 2019, dus voor de corona-maatregelen van kracht werden.

Deze liederen gaan we zingen

  • Er is een land van louter licht
  • O, wat een dag
  • Al de weg leidt mij mijn Heiland
  • Wij danken U
  • Ik bouw op U
  • O God die droeg ons voorgeslacht
  • Gods hart klopt voor jou
  • Ik wil zingen van mijn Heiland

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden.

Voorproefje 'Al de weg leidt mij mijn Heiland'

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: