Nederland Zingt - Groningen

20 juni 2020, 18:15

Een feest der herkenning met de zangers van Continentals Tribute. Jarenlang toerden de Continentals door Europa. Hun geweldige muziek trok volle zalen. Nu vullen zij met hun feestelijk gezang de Nieuwe Kerk van Groningen. Ook de jonge zangeres Lieneke van Eijkelenburg weet met haar pure stem harten te raken. En het koor Choral Voices zorgt voor prachtige koormuziek, geïnspireerd op de Engelse koortraditie.

Deze liederen gaan we zingen

  • Wij moeten Gode zingen
  • Ik wil zingen van mijn Heiland
  • Our great God and King
  • Dat Christus ons voor ogen staat
  • In stilte wilt Gij wonen
  • Als je Jezus na wilt volgen
  • Koning Jezus, wij verhogen U / Hij is verheerlijkt
  • Psalm 150: 1 en 2
  • Zegen ons Heer

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden.

Doorzingen

Zing na de uitzending door. Bekijk hier onze speciale afspeellijst met nog meer mooie liederen vanuit Groningen. Of ga naar YouTube voor onze speciale live-uitzending rond het thema 'Bemoediging'. Klik hier voor meer informatie.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: