Nederland Zingt Dichtbij - Evelyn Koelewijn

19 juli 2020, 11:00

Jurjen ten Brinke gaat in gesprek met Evelyn Koelewijn. Bij haar geboorte liep ze CP (Cerebrale Parese) op, waardoor ze met een beperking door het leven gaat. Op school werd ze daardoor veel gepest en in het werkveld niet geaccepteerd. Fotografie en coaching helpt Evelyn om te leren leven met haar beperking. Nu coacht ze zelf vrouwen die moeite hebben zichzelf te accepteren en te laten zien. Dit bijzondere verhaal wordt omlijst door muziek, samenzang en een Bijbelse overdenking.

Deze liederen gaan we zingen:

 • Licht voor alle volken
 • In het begin
 • Psalm 139
 • God is getrouw, zijn plannen falen niet
 • Er is een God die hoort
 • Zoals ik ben
 • Wonderlijk
 • Luister naar de wind
 • Wie ben ik
 • Ik geloof in God de Vader
 • Abba Vader
 • Muzikale verrassing
Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: