Nederland Zingt Dichtbij - Elza Postma

9 augustus 2020, 11:00

Elza Postma heeft een moeilijke jeugd, maar als zij Jezus leert kennen, begint er een proces van herstel. Ze ontdekt haar talent in dans en geneest van de vele negatieve gedachten die ze had. Inmiddels heeft ze een eigen dansschool opgericht. Elza vertelt hoe God haar door dans en muziek genezen heeft, maar ook hoe ze nu zelf anderen bemoedigt en coacht door dans en muziek. Haar verhaal wordt versterkt door de mooie liederen die gezongen worden.

Deze liederen gaan we zingen

 • Komt laat ons zingen altezaam
 • Koning van hemel, zee en aard
 • Juich voor de Heer
 • Wie maar de goede God laat zorgen 
 • t Zij vreugde mijn deel is
 • Al de weg leidt mij mijn Heiland
 • Welk een Vriend is onze Jezus
 • Hij redde mij
 • Eeuwige God
 • Houd me dicht bij U
 • Mijn houvast
 • Pass me not, o gentle Savior
 • Hoor ons loflied
 • Muzikale verrassing

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden.

Update: Hoe is het nu met Elza Postma?

Deze uitzending is een herhaling. Inmiddels is Elza bevallen van een gezonde tweeling. In deze update vertelt zij hoe het nu met haar gaat. Klik op onderstaande afbeelding om de update te bekijken.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: