Nederland Zingt Dichtbij - Daniëlle Rebel

13 september 2020, 11:45

De liefde voor kleding en de liefde voor Jezus zitten er bij Daniëlle Rebel al van jongs af aan in. Langzaam maar zeker kwam Daniëlle er de afgelopen jaren achter dat ze hier ook in de praktijk iets mee wilde doen. Daarom heeft ze een duurzaam kledingmerk opgericht, wat christenen helpt om het gesprek aan te gaan over het geloof. Presentator Jurjen ten Brinke heeft het met Daniëlle over hoe zij leerde te vertrouwen op God en hoe God haar nu de weg wijst in het werk dat ze doet. Liefde voor Jezus en vertrouwen op God zijn ook de thema's die in de prachtige (samenzang)liederen naar voren komen.

Deze liederen gaan we zingen

 • Daar ruist langs de wolken
 • Jezus, ik wil heel dicht bij U komen
 • Mijn Jezus, ik houd van U
 • 'k Heb geloofd en daarom zing ik
 • Ik wandel in het licht
 • Ik kies vandaag
 • Zoek eerst het koninkrijk van God
 • Vader van eeuwigheid
 • Jezus, mijn Jezus
 • Zuiver hart
 • Zie de stroom van Jezus' liefde
 • Muzikale verrassing

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden.

Nederland Zingt Dichtbij Update: Hoe is het nu met Daniëlle?

Sinds de opnames is er veel veranderd voor Daniëlle. Naast dat er veranderingen waren in de werkplek van Daniëlle brengt de coronacrisis voor haar en haar bedrijf verschillende uitdagingen met zich mee. In deze video laat Daniëlle de nieuwe werkplek zien, maar vertelt ze uiteraard ook hoe ze omgaat met de veranderingen en de onzekerheid die dat met zich meebrengt.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: