Nederland Zingt - Familie

24 oktober 2020, 18:15

'Hoe mooi en hoe heerlijk, als wij als familie, als broers en als zussen, om elkaar geven'. In deze live-uitzending zingen o.a. de kinderen van kinderkoor Wonderwijs enkele prachtige liederen en klinken er natuurlijk ook weer mooie samenzangliederen. Te gast is Ellen Laninga (dirigente van kinderkoor De Bromvlieg) met een kinderkoor.

Deze liederen gaan we zingen

  • God van heil - Psalm 68 (Psalmproject)
  • Blijf mij nabij
  • Heer van uw kerk
  • Samen is beter
  • Psalm 100
  • Familie
  • Lopen op het water

Na de tv-uitzending gaan we online verder en zingen we de volgende 3 liederen:

  • Kind van God
  • Straal en schitter
  • Compliment

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden.

Online uitzending

Tegelijk met de uitzending op televisie zenden we ook online uit via YouTube. Op YouTube gaan we langer door, dus als je (eerst) via de televisie kijkt, kun je daarna hier verder kijken. Of later terugkijken. Wil je tijdens de uitzending ook meepraten in de chat, klik dan hier.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: