Nederland Zingt - Advent

19 december 2020, 18:15

In de weken voor Kerst wordt er vol verwachting toegeleefd naar het kerstfeest, het feest waarop de geboorte van Jezus herdacht wordt. Verwachtingsvolle liederen die je helpen om uit te zien naar de komende kerstdagen. Te gast is zangeres Maria den Hertog.

Wil je na de televisie-uitzending verder kijken? Of vind je het leuk om tijdens de uitzending mee te praten in de chat? Scroll dan verder naar beneden, daar vind je alle informatie over de online uitzending!

Deze liederen gaan we zingen

  • O kom, o kom Immanuel
  • Op U mijn Heiland blijf ik hopen
  • Een lied weerklinkt in deze nacht
  • In de nacht gekomen
  • Mary did you know
  • Wij staan aan een kribbe
  • Ere zij God

Na de tv-uitzending gaan we online verder en zingen we de volgende 3 liederen:

  • Minuit Chrétien (O Holy Night)
  • Mary had a baby
  • Wijs mij de weg naar Bethlehem

Bekijk hier de liedteksten, uitvoerenden en meer informatie.

Online uitzending

Tegelijk met de uitzending op televisie zenden we ook online uit via YouTube. Op YouTube gaan we langer door, dus als je (eerst) via de televisie kijkt, kun je daarna hier verder kijken. Of later terugkijken. Wil je tijdens de uitzending ook meepraten in de chat, klik dan hier.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: