Nederland Zingt - Mijn Toevlucht

9 januari 2021, 18:10

'Abba Vader' en 'Mijn Toevlucht (Psalm 91)' zijn geliefde liederen die tot troost en bemoediging zijn. Wat is het heerlijk om te weten dat er een God in de hemel is die voor ons zorgt en bij Wie we altijd weer mogen schuilen. De vocale ensembles zorgen weer voor de samenzangliederen en daarnaast is LEV bij ons te gast in deze uitzending.

Wil je na de televisie-uitzending verder kijken? Of vind je het leuk om tijdens de uitzending mee te praten in de chat? Scroll dan verder naar beneden, daar vind je alle informatie over de online uitzending!

Deze liederen gaan we zingen

 • Grote God, wij loven U
 • Morgen dans je weer
 • Ik wil jou van harte dienen
 • Abba Vader
 • Goed is de Heer
 • Mijn Toevlucht (Psalm 91)
 • U bent mijn schuilplaats, Heer

Na de tv-uitzending gaan we online verder (zie hieronder) en zingen we de volgende 4 liederen:

 • God is met ons
 • Avondlied
 • Dansen in de regen
 • Ik zal er zijn

Bekijk hier de liedteksten, uitvoerenden en meer informatie.

Online uitzending

Tegelijk met de uitzending op televisie zenden we ook online uit via YouTube. Op YouTube gaan we langer door, dus als je (eerst) via de televisie kijkt, kun je daarna hier verder kijken. Of later terugkijken. Wil je tijdens de uitzending ook meepraten in de chat, klik dan hier.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: