Nederland Zingt - Witter dan sneeuw

13 februari 2021, 18:10

'Witter dan sneeuw' is de titel van een geliefd lied dat zingt over vergeving. Deze prachtige titel is ook de samenvatting van de liederen in deze uitzending. Liederen die alles te maken hebben met vergeving en bevrijding.

Wil je na de televisie-uitzending verder kijken? Of vind je het leuk om tijdens de uitzending mee te praten in de chat? Scroll dan verder naar beneden, daar vind je alle informatie over de online uitzending!

Deze liederen gaan we zingen

 • Medley 'Richt je ogen op Jezus'
 • In het diepst van de nacht
 • Heer ik kom tot U
 • O Heer, die onze Vader zijt
 • Op Hem
 • Witter dan sneeuw
 • Wees genadig
 • My life is in your hands
 • God maakt vrij
 • In de schuilplaats
 • Waarlijk mijn ziel

Bekijk hier de liedteksten, uitvoerenden en meer informatie.

Online uitzending

Tegelijk met de uitzending op televisie zenden we ook online uit via YouTube. Op YouTube gaan we langer door, dus als je (eerst) via de televisie kijkt, kun je daarna hier verder kijken. Of later terugkijken. Wil je tijdens de uitzending ook meepraten in de chat, klik dan hier.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: