Nederland Zingt Dichtbij - Valentijn

14 februari 2021, 11:30

Presentator Jurjen ten Brinke ontmoet enkele jongeren die hem vertellen wat zij met liefde hebben en hij houdt een Bijbelse overdenking over dit mooie thema. En natuurlijk wordt er ook gezongen over de liefde, want geloof en hoop kunnen niet zonder de liefde.

Let op! De uitzending begint ongeveer 20 minuten eerder dan normaal, namelijk rond 11:25 uur! Uiteraard is de uitzending daarna terug te kijken via uitzending gemist op je televisie, of online hier op onze website.

Deze liederen gaan we zingen

  • Bron van liefde, licht en leven
  • Psalm 118 vers 1 en 9
  • Liefde was het
  • Maak liefde waar
  • Hét Liefdeslied

Bekijk hier de liedteksten, uitvoerenden en meer informatie.

Deze aflevering van Nederland Zingt Dichtbij is helaas wat minder lang dan je gewend bent. Gelukkig heeft de uitzending van volgende week wel weer de gebruikelijke lengte. Wil je meer zingen? Kies dan één van de onderstaande afspeellijsten om verder te zingen na de uitzending.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: