Nederland Zingt - Ik zal er zijn

27 februari 2021, 18:10

We blikken terug op de Nederland Zingt Dag van 2016 (met een klein uitstapje naar 2017) en zingen liederen die iedereen uit volle borst mee kan zingen. Het thema is 'Ik zal er zijn', de titel van een van de meest geliefde liederen van de laatste jaren, dat uiteraard ook te horen is. Kijk en zing je mee?

Wil je na de televisie-uitzending verder kijken? Of vind je het leuk om tijdens de uitzending mee te praten in de chat? Scroll dan verder naar beneden, daar vind je alle informatie over de online uitzending!

Deze liederen gaan we zingen

 • Mijn hulp is van U, Heer
 • De kracht van uw liefde (Nederland Zingt Dag 2017)
 • Groot is uw trouw
 • Samen in de naam van Jezus
 • Wat de toekomst brengen moge
 • Heer, U bent altijd bij mij
 • Ik zal er zijn

Na de tv-uitzending gaan we online verder (zie hieronder) en zingen we de volgende liederen:

 • Welk een Vriend is onze Jezus
 • Ik wens jou
 • Maak ons tot een stralend licht
 • Vrede van God

Bekijk hier de liedteksten, uitvoerenden en meer informatie

Online uitzending

Tegelijk met de uitzending op televisie zenden we ook online uit via YouTube. Op YouTube gaan we langer door, dus als je (eerst) via de televisie kijkt, kun je daarna hier verder kijken. Of later terugkijken. Wil je tijdens de uitzending ook meepraten in de chat, klik dan hier.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: