Nederland Zingt - Ik zal er zijn

27 februari 2021, 18:10

We blikken terug op de Nederland Zingt Dag van 2016 en zingen liederen die iedereen uit volle borst mee kan zingen. Het thema is 'Ik zal er zijn', de titel van een van de meest geliefde liederen van de laatste jaren, dat uiteraard ook te horen is. Kijk en zing je mee?

Breng nu jouw stem uit

Welke liederen we gaan zingen is nog een verrassing, ook voor ons. Je kunt namelijk vandaag de hele dag (donderdag 25 februari) nog stemmen op de liederen die jij graag wilt zien in de uitzending! Klik op de button hieronder om jouw stem uit te brengen.

 

 

Online uitzending

Op dit moment is er nog geen linkje naar de online uitzending beschikbaar. Maar zaterdag zal hier de online uitzending te zien zijn.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: