Nederland Zingt Dichtbij - Victor Oudhoff

28 februari 2021, 11:40

De liefde voor fietsen zit er al jong in bij Victor Oudhoff. Zijn grote droom om fietsen op te knappen lijkt hij al te verwezenlijken als student. Wanneer zijn studentenbedrijfje niet blijkt te kunnen overleven, ziet Victor zijn droom in duigen vallen. Hij verliest zijn vertrouwen in God en zoekt zijn heil in uitgaan en alcohol. Jurjen ten Brinke ontmoet Victor terwijl hij aan fietsen sleutelt. Ze gaan in gesprek over hoe Victor op deze plek terecht is gekomen en over hoe hij door deze fietsenwinkel aan het werk is in Gods Koninkrijk. Naast het verhaal van Victor is er ook weer ruimte voor veel muziek en een bijpassende overdenking.

Deze liederen gaan we zingen

 • Leid mij, Heer, o machtig Heiland
 • Heer, wees mijn Gids
 • Neem mijn leven
 • Psalm 68 vers 7 en 12
 • Jezus ga ons voor
 • Heer, wijs mij uw weg
 • Zo zal Ik bij je zijn
 • Heer, U prijst mijn ziel gelukkig - Psalm 1 (Psalm Project)
 • Aan de bronnen van ons leven
 • Lees je Bijbel, bid elke dag
 • Laat m'in U blijven, groeien, bloeien

Bekijk hier de liedteksten, uitvoerenden en meer informatie

Voorproefje: Heer, U prijst mijn ziel gelukkig

Lukt het niet om de video af te spelen? Klik dan hier voor hulp. 

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: