Nederland Zingt - Op U vertrouw ik

13 maart 2021, 18:10

Vertrouwen kan moeilijk zijn. Mensen kunnen teleurstellen. Je kunt jezelf teleurstellen. Maar wie durft te vertrouwen op God komt nooit bedrogen uit. Te gast is Pearl Jozefzoon. Samen met Eveline, Denise en Jorginho zingt zij prachtige liederen over vertrouwen. Ook klinken er liederen die passen bij deze tijd voor Pasen.

Wil je na de televisie-uitzending verder kijken? Of vind je het leuk om tijdens de uitzending mee te praten in de chat? Scroll dan verder naar beneden, daar vind je alle informatie over de online uitzending!

Deze liederen gaan we zingen

  • Genade zo oneindig groot
  • Fundament
  • Mijn hulp is van U, Heer
  • Jezus alleen
  • God wijst mij een weg
  • Verwonderd
  • Mijn Jezus ik hou van U

Na de tv-uitzending gaan we online verder (zie hieronder) en zingen we de volgende liederen:

  • Zie hoe Jezus lijdt voor mij
  • Kom maar tevoorschijn
  • Paasmedley

Bekijk hier de liedteksten, uitvoerenden en meer informatie.

Online uitzending

Tegelijk met de uitzending op televisie zenden we ook online uit via YouTube. Op YouTube gaan we langer door, dus als je (eerst) via de televisie kijkt, kun je daarna hier verder kijken. Of later terugkijken. Wil je tijdens de uitzending ook meepraten in de chat, klik dan hier.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: