Nederland Zingt - Pasen

3 april 2021, 18:05

Met de band Sela zingend op weg naar Pasen. De liederen en Bijbellezingen vertellen samen het verhaal van Witte Donderdag tot Paaszondag. Het verhaal van Jezus’ lijden en sterven aan het kruis om de wereld te redden. Maar ook van zijn opstanding en zijn overwinning op de dood. Daar wordt over gezongen in deze bijzondere uitzending, zo vlak voor Pasen!

Wil je na de televisie-uitzending verder kijken? Of vind je het leuk om tijdens de uitzending mee te praten in de chat? Scroll dan verder naar beneden, daar vind je alle informatie over de online uitzending!

Deze liederen gaan we zingen

 • Agnus Deï
 • Jezus' liefde voor mij
 • Aan uw tafel
 • Zie de mens
 • Hard geslagen, vastgenageld
 • Zie hoe Jezus lijdt voor mij (couplet 1 en 2)

Na de tv-uitzending gaan we online verder (zie hieronder) en zingen we de volgende liederen:

 • Zie hoe Jezus lijdt voor mij (couplet 3 en 4)
 • Wij verhogen
 • Een weg naar U
 • Ik leef
 • God van leven
 • U zij de glorie
 • Paasmedley (virtueel koor)

Bekijk hier de liedteksten, uitvoerenden en meer informatie.

Online uitzending

Tegelijk met de uitzending op televisie zenden we ook online uit via YouTube. Op YouTube gaan we langer door, dus als je (eerst) via de televisie kijkt, kun je daarna hier verder kijken. Of later terugkijken. Wil je tijdens de uitzending ook meepraten in de chat, klik dan hier.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: