Nederland Zingt - Open armen

24 april 2021, 18:05

'Open armen' was het thema van de Nederland Zingt Dag 2018. De Nederland Zingt Dag is al jaren een hoogtepunt in het jaar van ruim tienduizend zangers. Samen zingen is hun grote passie. Vanaf het podium wordt de samenzang versterkt door de stemmen van onder anderen Martin Brand, Marjo van Someren en Elise Mannah. Een bijzonder moment is ook het optreden van de kinderkoren.

Wil je na de televisie-uitzending verder kijken? Of vind je het leuk om tijdens de uitzending mee te praten in de chat? Scroll dan verder naar beneden, daar vind je alle informatie over de online uitzending!

Deze liederen gaan we zingen

 • Heer uw licht en uw liefde schijnen
 • Toon Mijn liefde
 • Keuzeliederen
 • Laat heel de wereld het zien

Na de tv-uitzending gaan we online verder (zie hieronder) en zingen we de volgende liederen:

 • Wat hou ik van uw huis
 • Met open armen
 • Opening
 • Feest der herkenning met:
  • Mijn Jezus, ik hou van U
  • Tienduizend redenen
  • Wat de toekomst brengen moge
  • Psalm 42
  • Er is een God die hoort
  • U zij de glorie
  • Lichtstad met uw paarlen poorten

Bekijk hier de liedteksten, uitvoerenden en meer informatie.

Online uitzending

Tegelijk met de uitzending op televisie zenden we ook online uit via YouTube. Op YouTube gaan we langer door, dus als je (eerst) via de televisie kijkt, kun je daarna hier verder kijken. Of later terugkijken. Wil je tijdens de uitzending ook meepraten in de chat, klik dan hier.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: