Nederland Zingt - Hoor ons loflied

1 mei 2021, 18:10

Het geloof kan een intense vreugde geven, een blijdschap die dieper gaat dan wat dan ook. Veel dieper dan een opgewekt of feestelijk gevoel. De gedachte aan wat God voor goeds heeft gedaan en doet, helpt om mee te zingen met de liederen die klinken vanuit de Cunerakerk in Rhenen. Te gast is zangeres Sharon Kips.

Wil je na de televisie-uitzending verder kijken? Of vind je het leuk om tijdens de uitzending mee te praten in de chat? Scroll dan verder naar beneden, daar vind je alle informatie over de online uitzending!

Deze liederen gaan we zingen

 • Machtig God, sterke rots
 • Koning tot in eeuwigheid
 • Hij is mijn weg
 • Psalm 33
 • Psalm 117
 • Alles wat adem heeft
 • Psalm 46
 • Maak groot de Here onze God de rots

Na de tv-uitzending gaan we online verder (zie hieronder) en zingen we de volgende liederen:

 • Heer is prijs uw grote naam
 • Prijs Adonai
 • Hoor ons loflied

Bekijk hier de liedteksten, uitvoerenden en meer informatie.

Online uitzending

Tegelijk met de uitzending op televisie zenden we ook online uit via YouTube. Op YouTube gaan we langer door, dus als je (eerst) via de televisie kijkt, kun je daarna hier verder kijken. Of later terugkijken. Wil je tijdens de uitzending ook meepraten in de chat, klik dan hier.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: