Nederland Zingt Dichtbij - Elizabeth Lopez

16 mei 2021, 11:45

In deze ‘smakelijke’ uitzending van Nederland Zingt Dichtbij bezoekt Jurjen ten Brinke Heel Holland bakt-winnares Elizabeth Lopez. Koken en bakken zijn voor haar manieren om liefde door te geven. Maar het doorgeven van liefde doet Elizabeth niet alleen door te koken en te bakken, ook in haar werk als verpleegkundige in het ziekenhuis speelt dit een grote rol. Samen met Jurjen bakt Elizabeth een taart als verrassing voor haar collega’s in het ziekenhuis. Ondertussen gaan ze in gesprek over werk, bakken en vooral over Gods liefde. Het verhaal van Elizabeth wordt omlijst met samenzang en een Bijbelse overdenking.

Deze liederen gaan we zingen

  • Zingen maakt blij
  • Jubel aarde, prijs uw Koning
  • Zolang wij ademhalen
  • Medley Psalm 146
  • God is de liefde
  • Heer, ik prijs uw grote naam
  • Dansen in de regen
  • Vrucht dragen
  • Leid mij, Heer, o machtig Heiland
  • Heer, uw licht en uw liefde schijnen

Bekijk hier de liedteksten, uitvoerenden en meer informatie.

Voorproefje: Heer uw licht en uw liefde schijnen

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: