Nederland Zingt - Pinksteren

22 mei 2021, 18:10

Samen zingen met Sela vanuit de schitterende Bergkerk in Deventer. Over de Geest van God, de Trooster, die is gekomen en wil wonen in mensen. Een feestelijke gebeurtenis, die met veel enthousiasme wordt bezongen. Naast de bandleden is ook het vaste achtergrondkoor van Sela te zien en te horen. Online gaat de uitzending nog wat langer door (scroll naar beneden om de online uitzending te bekijken) en kun je heerlijk meezingen met samenzangliederen uit de afgelopen jaren.

Wil je na de televisie-uitzending verder kijken? Of vind je het leuk om tijdens de uitzending mee te praten in de chat? Scroll dan verder naar beneden, daar vind je alle informatie over de online uitzending!

Deze liederen gaan we zingen

 • Laat ons samen één zijn
 • Glorie heeft een naam
 • Heer, wij kijken omhoog
 • Kom, Heilige Geest (alleen te zien in de online uitzending)
 • De wind steekt op
 • Onderweg
 • Toekomst vol van hoop

Na de tv-uitzending gaan we online verder (zie hieronder) en zingen we de volgende liederen:

 • Heer, uw licht en liefde schijnen
 • Heilige Geest van God
 • Wij leven van de wind
 • Give me oil in my lamp
 • Stromen van zegen

Online uitzending

Tegelijk met de uitzending op televisie zenden we ook online uit via YouTube. Op YouTube gaan we langer door, dus als je (eerst) via de televisie kijkt, kun je daarna hier verder kijken. Of later terugkijken. Wil je tijdens de uitzending ook meepraten in de chat, klik dan hier.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: