Nederland Zingt Dichtbij - Advent

19 december 2021, 12:00

Wachten op God is niet altijd gemakkelijk. Wat als God niets van zich laat horen? In de Bijbel is te lezen hoe de profeet Habakuk daarmee omgaat. Daarover gaat de overdenking van Jurjen ten Brinke. Het gesproken woord wordt omlijst met prachtige adventsliederen, zoals 'O kom, o kom, Immanuel' en 'Verwachten'.

Deze liederen gaan we zingen

  • O kom, o kom, Immanuel
  • Als tussen licht en donker
  • Mijn hart wacht stil op U, o Heer (met: Iedere nacht verlang ik naar U)
  • O lieve Heer, geef vrede
  • Verwachten

Bekijk hier de liedteksten, uitvoerenden en meer informatie.

Voorproefje 'Als tussen licht en donker'

Vind je deze uitzending te kort?

Deze uitzending is wat minder lang dan anders. Ben je nog lang niet uitgezongen? Bekijk dan onze afspeellijst met adventsliederen hier op de website of de speciale uitzending 'Advent' op ons YouTube-kanaal. Of neem een kijkje op onze 'Kerst-pagina' met alle liederen en artikelen rond Advent en Kerst.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: