Nederland Zingt - Special 'Bevrijding'

7 mei 2022, 17:55

Deze uitzending staat helemaal in het teken van het thema 'Bevrijding'. Vanuit de diepte trok Hij ons, en Hij zette ons in het licht. Zo komen 'Heer Uw licht en Uw liefde schijnen' door het Vocaal Ensemble onder leiding van Myrthe Ebbers, en Psalm 130 (Uit de diepten) gezongen door Mannenensemble Espressione, voorbij. De uitzending is een prachtig geheel geworden van verschillende liederen en artiesten om heerlijk bij mee te zingen!

Deze liederen gaan we zingen

  • Heer, Uw licht en Uw liefde schijnen
  • Uit de diepten van ellende (Psalm 130)
  • Daar is het leven goed
  • Hoop in leven en in dood
  • Wees Gij mijn toevlucht
  • God maakt vrij
  • Vrede zij U

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: