Nederland Zingt - Aan tafel

17 september 2022, 18:00

Het is weer tijd voor de eerste uitzending van een nieuw seizoen Nederland Zingt! De aflevering 'Aan tafel' sluit aan bij het jaarthema van de PKN. Er komen prachtige liederen van artiesten voorbij als Elise Mannah met 'Toon mijn liefde' en Sela met het lied 'Welkom thuis'. Ook horen we het themalied 'Voor iedereen is een plaats aan de tafel'. Want, ook voor jou is er een plekje vrij. Kijk en zing jij weer heerlijk mee?

Deze liederen gaan we zingen:

  • Voor ieder van ons een plaats aan de tafel
  • Toon mijn liefde
  • Ik wil jou van harte dienen
  • U maakt ons één
  • Hij kan zomaar naast je lopen
  • Welkom thuis
  • Een grote familie

Kom alvast in de stemming met dit prachtige lied

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: