Nederland Zingt op Zondag - Door alles heen

11 september 2022, 11:00

Nederland Zingt op Zondag is terug! Het programma komt terug in een nieuw jasje en wordt gepresenteerd door Mirjam Bouwman. Naast dat er veel liederen in ‘Nederland Zingt op zondag’ langskomen, is er gebed en zijn er meditatieve bijdrages van voorgangers uit de breedte van de protestantse kerken in Nederland te zien en horen.

Vorige week was het thema 'U geeft rust', dit is ook het thema op de Nederland Zingt Dag 2022. Het tweede deel van het thema van de NZ-dag is: “...door alles heen” Het is een puinhoop in de wereld, Oekraïne, China-Taiwan, dreigende oorlogstaal overal en toch heeft God de wereldgeschiedenis in Zijn hand… Ds. Tom Mikkers vertelt hoe God bij je blijft, ook als je al het andere kwijtraakt…

Lees hier meer over Nederland Zingt op Zondag en de nieuwe zondagmorgen programmering bij de EO.

Deze liederen gaan we zingen:

  • U geeft rust in mijn ziel
  • Wat de toekomst brenge moge
  • Hoe groot is Uw trouw, o Heer
  • Trough it all
  • Bouw Uw koninkrijk

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: