Nederland Zingt op Zondag - U Geeft Rust

4 september 2022, 11:05

Vanaf komend weekend is Nederland Zingt op Zondag terug! Het programma komt terug in een nieuw jasje en wordt gepresenteerd door Mirjam Bouwman. Naast dat er veel liederen in ‘Nederland Zingt op zondag’ langskomen, is er gebed en zijn er meditatieve bijdrages van voorgangers uit de breedte van de protestantse kerken in Nederland te zien en horen. Zo zal in de eerste uitzending de overdenking door dominee Albert-Jan Treur van de PKN verzorgd worden. Het thema is 'U geeft rust'. Dit is ook het thema op de Nederland Zingt Dag 2022.

Deze liederen gaan we zingen:

  • U geeft rust
  • Uw rust in mijn wereld
  • Onze schuilplaats is God
  • Wie maar de goede God laat zorgen
  • Groot is Uw trouw

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: