NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--mail play video image audio close menu search next

Veelgestelde vragen over de Nederland Zingt Dag

Waar wordt de Nederland Zingt Dag gehouden?

De Nederland Zingt Dag vindt plaats op zaterdag 21 april 2018 in de Jaarbeurs Utrecht (Hal 10, 11 en 12), Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht.

Wat is het thema van de Nederland Zingt Dag?

Het thema van de Nederland Zingt Dag 2018 is ‘Open armen’.

Wat is het programma van de Nederland Zingt Dag?

Het programma duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Vanaf 08.45 uur is de zaal open. Het programma begint om precies 10.00 uur. We vragen je daarom voor 09.30 uur bij de ingang te zijn, zodat je genoeg tijd hebt om een plaats te zoeken.

Wie presenteert de Nederland Zingt Dag?

De Nederland Zingt Dag wordt gepresenteerd door Mirjam Bouwman en Henk van Steeg.

Wie zijn de sprekers op de Nederland Zingt Dag?

Tijdens de Nederland Zingt Dag zal onder andere ds. Mirjam Kollenstaart een toespraak verzorgen.

Welke artiesten werken mee aan de Nederland Zingt Dag?

De artiesten die meewerken aan de Nederland Zingt Dag 2018 worden binnenkort bekendgemaakt op onze website en Facebookpagina.

Wat kost een kaart voor de Nederland Zingt Dag?

Een toegangskaart voor de Nederland Zingt Dag kost €22,50. Ben je Vriend van Nederland Zingt, of word je dit tijdens het reserveringsproces, dan ontvang je jouw ticket gratis. Alle genoemde bedragen zijn inclusief reserveringskosten.

Hoeveel kaarten kan ik bestellen per reservering?

Per reservering kun je maximaal vier kaarten bestellen.

Moet ik EO-lid zijn om te reserveren?

Een EO-lidmaatschap is niet verplicht om te kunnen reserveren voor de Nederland Zingt Dag.

Ontvang ik als EO-lid ledenkorting op mijn reservering?

Als EO-lid ontvang je geen ledenkorting. Wel heb je tijdens het reserveren de mogelijkheid om Vriend van Nederland Zingt te worden. In dat geval ontvang je één gratis ticket.

Wanneer heb ik recht op een gratis toegangskaartje?

Als Vriend van Nederland Zingt ontvang je jaarlijks één gratis ticket voor de Nederland Zingt Dag. Je bent al Vriend van Nederland Zingt vanaf €5,- per maand. Tijdens het reserveren krijg je de mogelijk om ook Vriend van Nederland Zingt te worden. Je ontvangt je ticket dan direct gratis.

Ik ben al Vriend van Nederland Zingt. Hoe kan ik reserveren?

Als je al Vriend van Nederland Zingt bent, ontvang je thuis een brief met daarin een uitnodiging om naar de Nederland Zingt Dag te komen. Hierin staat beschreven hoe je jouw gratis kaart kan reserveren, via een unieke website-link.

Wanneer je meer kaarten wilt reserveren, kan dat via het reguliere bestelformulier.

Wat houdt het in om Vriend van Nederland Zingt te zijn?

Als Vriend van Nederland Zingt steun je ons werk vanaf €5,00 per maand. Hiermee maak je die activiteiten van Nederland Zingt mogelijk, waarvoor de EO geen subsidie krijgt. Als Vriend van Nederland Zingt ontvang je tevens:

  • Een welkomstcadeau met o.a. keuze uit het nieuwste dagboek 'Alle Dagen' van ds. Arie van der Veer, een ZEBRA-tas of diverse cd's
  • Jaarlijks 1 gratis kaart voor de Nederland Zingt Dag
  • Jaarlijks gratis de nieuwste Nederland Zingt Dag-cd
  • Toegang tot speciale vriendenconcerten
  • Minimaal 4x per jaar de digitale nieuwsbrief met nog meer voordeel
Wanneer ontvang ik mijn welkomstcadeau?

Als nieuwe Vriend van Nederland Zingt kun je op vertoon van je ticket een welkomstcadeau ophalen tijdens de Nederland Zingt Dag. Bij de stand op het Nederland Zingt Plein kun je kiezen uit het nieuwe dagboek van ds. Arie van der Veer 'Alle Dagen', een ZEBRA-tas of diverse cd's.

Heb ik mijn relatie- of lidmaatschapsnummer nodig om te reserveren?

Je hebt geen relatie- of lidmaatschapsnummer nodig om te reserveren. Indien nodig controleert de EO aan de hand van de ingevulde gegevens of je Vriend van Nederland Zingt bent.

Hoe moet ik reserveren voor mijn kinderen?

Voor kinderen tot en met 3 jaar is de toegang tot de Nederland Zingt Dag gratis. We gaan er dan vanuit dat hij/zij bij je op schoot plaatsneemt. Er hoeft hiervoor geen plaats gereserveerd te worden. Voor oudere kinderen moet wel een plaats gereserveerd worden.

 

Ik zit in een rolstoel/scootmobiel. Hoe kan ik reserveren?

Ben je een rolstoel- of scootmobielgebruiker, geef je dan in het formulier op voor het rolstoelvak. Kom je samen met iemand die een rolstoel heeft, reserveer dan twee kaarten in het rolstoelvak zodat je wel bij elkaar kunt zitten. Per rolstoelgebruiker kan maximaal één begeleider mee worden genomen in het rolstoelvak.

Kan ik mijn reservering wijzigen of annuleren?

Het is niet mogelijk om je reservering te annuleren of te wijzigen.

Hoe vindt de betaling van mijn reservering plaats?

De betaling vindt direct na de reservering plaats via een eenmalige automatische incasso van het opgegeven rekeningnummer. Ben je Vriend van Nederland Zingt geworden of heb je een cd besteld? Dan worden deze kosten op een ander moment geïncasseerd.

Kan ik op de dag zelf nog kaarten kopen?

We raden je aan direct online te reserveren, zodat je van toegang verzekerd bent. Dit kun je doen tot vrijdag 20 april 2018 15.00 uur, mits er nog kaarten beschikbaar zijn.

Aan de deur zijn kaarten alleen te koop zolang de voorraad strekt. Een kaart die je aan de deur koopt, kost €22,50. Betaling is uitsluitend mogelijk door middel van machtiging voor een eenmalige automatische incasso. Zorg er dus voor dat je jouw IBAN-nummer bij je hebt.

Wat zijn de tijden van de Nederland Zingt Dag?

Het programma duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Vanaf 08.45 uur is de zaal open. Het programma begint om precies 10.00 uur. We vragen je dan ook om voor 09.30 uur bij de ingang te zijn, zodat je genoeg tijd hebt om een plaats te zoeken.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn toegangskaart(en)?

Uiterlijk een week voor de Nederland Zingt Dag ontvang je jouw e-ticket per e-mail. Heb je het ticket dan nog niet ontvangen, stuur dan een e-mail met je reserveringsgegevens naar: [email protected]

Indien je na 13 april reserveert, ontvang je jouw e-ticket op uiterlijk 20 april. Heb je op vrijdag 20 april nog geen e-ticket ontvangen? Ga dan zaterdag 21 april naar de kaartenbalie, waar je het e-ticket alsnog kunt ophalen. De kaartenbalie is vanaf 08.45 uur geopend en vind je bij de ingang in hal 10.

Heb je jouw e-ticket via e-mail niet ontvangen of ben je deze kwijt?

Je kunt je e-ticket zelf downloaden via www.eo.nl/ticketopvragen

Moet ik mijn e-ticket printen?

Je kunt er voor kiezen je e-ticket te printen of om deze op jouw smartphone te laten zien (er is gratis wifi in de Jaarbeurs).

Kan ik bij Jaarbeurs Utrecht pinnen?

Op het terrein van Jaarbeurs Utrecht vind je enkele pinautomaten waar je contant geld kunt opnemen. Bij verschillende stands kun je ook met pin betalen.

Worden er opnames voor radio/televisie gemaakt?

Van de Nederland Zingt Dag worden televisieopnames gemaakt. In het programmaboekje wordt de uitzenddatum vermeld. Daarnaast worden er cd-opnames gemaakt, deze cd ‘Open armen' kun je tijdens het reserveren direct bestellen voor €9,98 (geen verzendkosten). Deze cd wordt naar verwachting eind mei verzonden.

Ik kom met de auto. Waar kan ik parkeren?

Bij Jaarbeurs Utrecht is voldoende parkeergelegenheid. Het parkeertarief bedraagt €4,00 per (deel van een) uur tot een maximum van €16,50 voor de hele dag. Bij het inrijden van de parkeerterreinen ontvang je een parkeerkaart, waarmee je bij vertrek kunt betalen bij één van de parkeerautomaten op het terrein.

Klik hier om vooraf online een parkeerkaart te kopen. Een dagkaart kost dan €15,50.

Je kunt het beste parkeren op P4 of P6 en als die vol zijn op P2. Deze parkeerplaatsen liggen het dichtst bij de hallen 10, 11 en 12, waar de Nederland Zingt Dag zal plaatsvinden.

Waar vind ik een routebeschrijving?

Informatie over de bereikbaarheid vind je op www.jaarbeurs.nl/bereikbaarheid. De Jaarbeurs is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

Wil je met de bus naar de Nederland Zingt Dag?

In de volgende provincies komen opstapplaatsen: Groningen, Friesland, Drenthe en Flevoland. Daarnaast kun je ook vanuit Zwolle meerijden.

Voor opgave en informatie kun je telefonisch contact opnemen met de heer A. van der Ploeg: 0511-422722.

Ook dit jaar wordt er door Adries en Wimke Overbeeke een bus geregeld vanuit Kappele. De bus vertrekt om 7.00 bij de ANWB, Vierwegen 1, 4421 RA te Kapelle. Tussen 18.30-19.00 hopen zij weer terug te zijn.

Buskosten: 20.00 euro per persoon.
Entree: 22.50 euro per persoon. (je dient zelf voor een kaart te zorgen).

Opgeven kan bij Wimke Overbeeke. [email protected] of door even te bellen naar 0113-343919 (tussen 19.00-20.00).

Ik ben slechthorend. Is er ringleiding beschikbaar?

Er is ringleiding beschikbaar in de Jaarbeurs. Je hoeft het bij het reserveren niet aan te geven indien je een plek met ringleiding nodig hebt. Op de dag zelf wordt aangegeven waar je het beste kunt gaan zitten.

Wat voor zitplaatsen zijn er beschikbaar?

De zaal is opgedeeld in vrije zitplaatsen. Indien je vóór 09.30 uur aanwezig bent, heb je genoeg tijd om een plaats te zoeken.

Waar worden gevonden voorwerpen verzameld?

Gevonden voorwerpen worden verzameld door de EO. Ben je iets verloren? Mail ons via [email protected]

Is het mogelijk om als standhouder aanwezig te zijn bij de Nederland Zingt Dag?

Er zijn zeker mogelijkheden om met een stand aanwezig te zijn. Dit wordt verzorgd door Ben de Wild Productions. Klik hier voor meer informatie.

Is er een tolk Nederlandse gebarentaal aanwezig?

Ja, tijdens de Nederland Zingt Dag is er een tolk Nederlandse gebarentaal aanwezig. Heb je reeds gereserveerd voor de Nederland Zingt Dag en wil je zeker zijn van een plaats in de buurt van de tolk, meld je dan even vooraf aan. Dit kan door te mailen naar [email protected]

Mijn vraag staat er niet tussen...

Staat jouw vraag niet tussen onze 'Veelgestelde vragen', dan kun je een e-mail sturen naar [email protected] of bellen naar 035 – 2210022.