NPO Logo EO Logo youtube facebook navicon Icon--search video check cross whatsapp facebook-share mail tag image audio Icon--menu

Veelgestelde vragen over de Nederland Zingt Dag

Waar wordt de Nederland Zingt Dag gehouden?

De Nederland Zingt Dag vindt plaats op zaterdag 22 april 2017 in de Jaarbeurs Utrecht (Hal 10, 11 en 12), Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht.

 

Kan ik op de dag zelf nog kaarten kopen?

We raden je aan direct online te reserveren, zodat je van je toegang verzekerd bent. Dit kun je doen tot vrijdag 21 april 15.00 uur.

Aan de deur zijn kaarten alleen te koop zolang de voorraad strekt. Een kaart die je aan de deur koopt, kost €20,00. Betaling is uitsluitend mogelijk door middel van machtiging voor een eenmalige automatische incasso. Zorg er dus voor dat je jouw IBAN-nummer bij je hebt.

E-ticket via e-mail niet ontvangen of kwijt?

Je kunt je e-ticket zelf downloaden via www.eo.nl/ticketopvragen

Mag een e-ticket uitgeprint worden?

Een e-ticket mag uitgeprint worden of op een smartphone getoond worden (er is gratis wifi in de Jaarbeurs).

Wat kost een kaart voor de Nederland Zingt Dag?

Een toegangskaart voor de Nederland Zingt Dag kost €20,00. Ben je Vriend van Nederland Zingt, of word je dit tijdens het reserveringsproces, dan ontvang je jouw ticket gratis. Alle genoemde bedragen zijn inclusief reserveringskosten.

Hoeveel kaarten kan ik bestellen per reservering?

Per reservering kunnen maximaal twee kaarten worden besteld.

Wat houdt het in om Vriend van Nederland Zingt te zijn?

Als Vriend van Nederland Zingt steun je ons werk vanaf €5,00 per maand. Hiermee maak je die activiteiten van Nederland Zingt mogelijk, waarvoor de EO geen subsidie krijgt. Als Vriend van Nederland Zingt ontvang je tevens:

  • Een welkomstcadeau met o.a. keuze uit het nieuwste dagboek 'Alle Dagen' van ds. Arie van der Veer, een ZEBRA-tas of diverse cd's
  • Jaarlijks 1 gratis kaart voor de Nederland Zingt Dag
  • Jaarlijks gratis de nieuwste Nederland Zingt Dag-cd
  • Toegang tot speciale vriendenconcerten
  • Minimaal 4x per jaar de digitale nieuwsbrief met nog meer voordeel
Wanneer ontvang ik mijn welkomstcadeau?

Als nieuwe Vriend van Nederland Zingt kun je op vertoon van je ticket een welkomstcadeau ophalen tijdens de Nederland Zingt Dag. Bij de stand op het Nederland Zingt Plein kun je kiezen uit het nieuwe dagboek van ds. Arie van der Veer 'Alle Dagen', een ZEBRA-tas of diverse cd's.

Ontvang ik als EO-lid ledenkorting op mijn reservering?

Als EO-lid ontvang je geen ledenkorting. Vrienden van Nederland Zingt krijgen één ticket gratis. Zowel leden als niet-leden hebben tijdens het reserveren de mogelijkheid om (ook) Vriend van Nederland Zingt te worden. In dat geval ontvang je direct jouw gratis ticket.

Moet ik EO-lid zijn om te reserveren?

Een EO-lidmaatschap is niet verplicht om te kunnen reserveren voor de Nederland Zingt Dag.

Heb ik mijn relatie- of lidmaatschapsnummer nodig om te reserveren?

Je hebt geen relatie- of lidmaatschapsnummer nodig om te reserveren. Indien nodig controleert de EO aan de hand van de ingevulde gegevens of je Vriend van Nederland Zingt bent.

Hoe moet ik reserveren voor mijn kinderen?

Kinderen in een kinderwagen, buggy, draagzak of op schoot (waarvoor dus geen stoel nodig is, tot ongeveer 4 jaar) hoef je niet aan te melden. Zij hebben geen toegangskaart nodig en kunnen gratis mee. Voor oudere kinderen moet je een kaart reserveren.

Kan ik mijn reservering wijzigen of annuleren?

Als je vóór donderdag 20 april je reservering annuleert, betaal je alleen €2,50 annuleringskosten. Vanaf donderdag 20 april betaal je de volledige prijs als je annuleert. Voor het wijzigen van een reservering betaal je €2,50 wijzigingskosten per keer.

 

Hoe vindt de betaling van mijn reservering plaats?

De betaling vindt in de 2 weken na de Nederland Zingt Dag plaats via een eenmalige automatische incasso van het rekeningnummer dat je hebt opgegeven. Ben je Vriend van Nederland Zingt geworden of heb je een CD besteld? Dan worden deze kosten op een ander moment geïncasseerd.

Kan ik bij Jaarbeurs Utrecht pinnen?

Op het terrein van Jaarbeurs Utrecht vind je enkele pinautomaten waar je contant geld kunt opnemen. Bij verschillende stands kun je ook met pin betalen.

Worden er opnames voor radio/televisie gemaakt?

Van de Nederland Zingt Dag worden televisieopnames gemaakt. In het programmaboekje wordt de uitzenddatum vermeld. Daarnaast worden er cd-opnames gemaakt, deze cd 'Bouw Uw Koninkrijk' kun je tijdens het reserveren direct bestellen voor €9,98 (geen verzendkosten). Deze cd wordt naar verwachting eind mei verzonden.

Ik kom met de auto; waar kan ik parkeren?

Bij Jaarbeurs Utrecht is voldoende parkeergelegenheid. Het parkeertarief bedraagt € 4,00 per (deel van een) uur tot een maximum van € 16,00 voor de hele dag. Bij het inrijden van de parkeerterreinen ontvang je een parkeerkaart, waarmee je bij vertrek kunt betalen bij één van de parkeerautomaten op het terrein.

Klik hier om vooraf online een parkeerkaart te kopen. Een dagkaart kost dan €15,00.

Je kunt het beste parkeren op P4 of P6 en als die vol zijn op P2. Deze parkeerplaatsen liggen het dichtst bij de hallen 10, 11 en 12, waar de Nederland Zingt Dag zal plaatsvinden.

Ik zit in een rolstoel/scootmobiel. Hoe kan ik reserveren?

Ben je een rolstoel- of scootmobielgebruiker, geef je dan in het formulier op voor het rolstoelvak. Kom je samen met iemand die een rolstoel heeft, reserveer dan twee kaarten in het rolstoelvak zodat je wel bij elkaar kunt zitten. Per rolstoelgebruiker kan maximaal één begeleider mee worden genomen in het rolstoelvak.

Waar vind ik de routebeschrijving?

Een routebeschrijving vind je op www.jaarbeurs.nl. De Jaarbeurs is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

Ik ben slechthorend. Is er ringleiding beschikbaar?

Er is ringleiding beschikbaar in de Jaarbeurs. Je hoeft het bij het reserveren niet aan te geven indien je een plek met ringleiding nodig heeft. Op de dag zelf zal aangegeven worden waar je het beste kunt gaan zitten.

Wat voor zitplaatsen zijn er beschikbaar?

De zaal is opgedeeld in vrije zitplaatsen. Indien je vóór 09.30 uur aanwezig bent, heb je genoeg tijd om je plaats uit te zoeken.

Wat zijn de tijden van de Nederland Zingt Dag?

Het programma duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Vanaf 08.45 uur is de zaal open. Het programma begint om precies 10.00 uur. We vragen je dan ook om voor 09.30 uur bij de ingang te zijn, zodat je genoeg tijd hebt om een plaats te zoeken.

Wanneer ontvang ik mijn toegangskaart(en)?

Uiterlijk een week voor de Nederland Zingt Dag ontvang je jouw e-ticket per e-mail. Heb je het ticket dan nog niet ontvangen, stuur dan een e-mail met je reserveringsgegevens naar: [email protected]

Indien je 14 april of later reserveert ontvang je jouw e-ticket op uiterlijk 21 april. Heb je op vrijdag 21 april nog geen e-ticket ontvangen? Ga dan zaterdag 22 april naar de kaartenbalie, waar je het e-ticket alsnog kunt ophalen. De kaartenbalie is vanaf 08.45 uur geopend en vind je bij de ingang in hal 10.

Wat is het thema van de Nederland Zingt Dag?

Het thema van de Nederland Zingt Dag 2017 is 'Bouw Uw Koninkrijk'.

Wie presenteert de Nederland Zingt Dag?

De Nederland Zingt Dag wordt gepresenteerd door Mirjam Bouwman en Henk van Steeg.

Wie zijn de sprekers op de Nederland Zingt Dag?

Tijdens de Nederland Zingt Dag zullen Wim Grandia, ds. Arie van der Veer en EO-directeur Arjan Lock een toespraak verzorgen.

Welke artiesten werken mee aan de Nederland Zingt Dag?

De artiesten die meewerken aan de Nederland Zingt Dag 2017 zijn: At Once, Joke Buis en Sharon Kips.

Waar worden gevonden voorwerpen verzameld?

Gevonden voorwerpen worden verzameld bij de EO. Ben je iets verloren? Mail ons via [email protected]

Met de bus naar de Jaarbeurs?

In de volgende provincies komen opstapplaatsen: Groningen, Friesland, Drenthe en Flevoland. Daarnaast kun je ook vanuit Zwolle meerijden.

Voor opgave en informatie kun je telefonisch contact opnemen met de heer A. van der Ploeg: 0511 - 422722.

Mijn vraag staat er niet tussen...

Staat jouw vraag niet tussen onze 'Veelgestelde vragen', dan kun je een e-mail sturen naar [email protected] of bellen naar 035 – 2210022.