Ga naar submenu Ga naar zoekveld

9 november - Nederland Zingt Event in Sneek

Kaartverkoop opent woensdag 1 mei om 12.00 uur.

We nodigen je van harte uit voor het tweede Nederland Zingt Event in 2024! Op 9 november gaan we samen zingen en God groot maken in de prachtige Martinikerk in Sneek. Ben jij erbij?

Haal hier snel je tickets

€5,- vroegboekkorting

Als vriend van Nederland Zingt kun je nu een gratis ticket bestellen. Je betaalt alleen €3,50 boekingskosten. Wil je Vriend van Nederland Zingt worden en een gratis ticket ontvangen? Klik dan hier. Ben je geen vriend van Nederland Zingt, maar wil er wel graag bij zijn op 9 november in Sneek? Maak dan gebruik van de vroegboekkorting of voordelige kindertickets. Als je vóór 2 juni 2024 de tickets bestelt, krijgt je 5 euro korting per ticket.

Middag en avond

Er is een middag- en een avondeditie waar je tickets voor kunt bestellen. De middageditie start om 14.30 uur en de avondeditie start om 19.30 uur. Het programma is nagenoeg gelijk, dus we adviseren om voor de middag óf de avond te kiezen. Wees er snel bij want vol = vol.

Thema en artiesten

De voorbereidingen voor het Event zijn momenteel in volle gang. De komende tijd maken we via onze Nieuwsbrief, Facebook, Instagram en onze website meer nieuws bekend, bijvoorbeeld over het thema en wie de artiesten zijn. Dus zorg dat je ons volgt.


Hartelijke groet,  
Team Nederland Zingt 

Laatste kans! €5,- korting Nederland Zingt Event Sneek!
Laatste kans! €5,- korting Nederland Zingt Event Sneek!
--:--