NPO Logo EO Logo youtube facebook whatsapp facebook-share mail play video image audio close menu search next

Activiteiten

Nederland Zingt organiseert verschillende activiteiten zoals de Nederland Zingt Dag, diverse tv-opnames in het land en de jaarlijkse Nederland Zingt Reis. In het voorjaar van 2018 hebben we TV-opnames in Sneek, Vlissingen en Roermond.

Belangrijk
Vanaf februari 2018 kun je voor maximaal twee opnames per seizoen kaarten bestellen. Meer informatie

16 mei: Sing-in Vlissingen

Met je hele familie zingen op de Oude Markt in Vlissingen. Dat kan op woensdag 16 mei a.s. Dit jaar zijn we met onze jaarlijkse sing-in in Zeeland. Jij bent van harte welkom om met ons mee te zingen. Samen met FaVor, kinderkoor Kadosj en de beste kerkband van Nederland: Breakfree.

Voor dit gratis evenement ben je welkom om 15.00 uur op de Oude Markt in Vlissingen. Neem je vader, moeder, ooms en tantes, al je neefjes, nichtjes en buren mee. Dan zingen we samen heerlijk in de buitenlucht in het centrum van Vlissingen.

16 mei: TV-opname in Vlissingen - AVOND IS VOL

Het is altijd goed om weer in Zeeland te zijn. Woensdag 16 mei maken wij vanuit de prachtige Jacobskerk in Vlissingen weer TV-opnames maken. Vocal Group FaVor en een projectkoor o.l.v. Martin Mans zullen meewerken deze avond. Zing jij ook met ons mee? Van harte welkom. Bestel snel je gratis kaarten.

19 juni: TV-opname Roermond

Nederland Zingt is te gast in Limburg. Dinsdag 19 juni zijn we in de Sint-Christoffel Kathedraal  in Roermond. Bestel snel je gratis kaarten.

Meer info en kaarten bestellen

13 - 18 september: Nederland Zingt Reis

In september 2018 organiseert Nederland Zingt een muzikale 6-daagse touringcarreis naar Zuid-Engeland. We bezoeken Londen, Windsor en het graafschap Kent én natuurlijk zullen we veel samen zingen in prachtige kerken en kathedralen. Ga je mee?