NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--mail play video image audio close menu search next

Activiteiten

Nederland Zingt organiseert verschillende evenementen zoals de Nederland Zingt Dag, diverse Nederland Zingt avonden in het land en de jaarlijkse Nederland Zingt Reis.

 

25 september: Nederland Zingt avond in Roermond

Nederland Zingt was te gast in Limburg. Dinsdag 25 september zijn we in de Sint-Christoffel Kathedraal in Roermond geweest. Met medewerking van Giocoso, Vocal ensemble Silhouet o.l.v. Hans Heykers, Limburgs projectkoor o.l.v. Martin Zonnenberg, Marco den Toom op het orgel en Johan Bredewout op de vleugel. De leiding van de samenzang is in handen van Martin Zonnenberg. Giocoso is Limburgs Koor van het jaar 2017/2018 en finalist van het Nederlands Koorfestival 2018.

30 oktober: Nederland Zingt avond in Dordrecht

De Augustijnenkerk in Dordrecht vormt het decor voor de Nederland Zingt avond op dinsdag 30 oktober. Het wordt een prachtige avond, binnenkort hoor je meer over de medewerkenden. Je bent van harte welkom! Bestel online een toegangskaart.

6 november: Nederland Zingt avond in Bolsward

Beleef op 6 november een prachtige Nederland Zingt avond in Bolsward. We zijn te gast in de Martinikerk en Martin Zonnenberg kijkt al uit naar het bijzondere orgel dat in deze kerk is. Binnenkort plaatsen we meer informatie over de avond, maar kaarten zijn nu al te reserveren!

21 november: Nederland Zingt avond in Zwolle

Woensdag 21 november zijn we in de Hanzestad Zwolle om met elkaar een mooie avond te beleven in de Sint-Michaëlskerk. Je hoort snel meer van ons over de medewerkenden van deze avond. Tickets zijn nu al te reserveren!

11 mei: EO Ledendag in Dordrecht

Kom op zaterdag 11 mei 2019 naar Dordrecht en ontdek de historische binnenstad, ontmoet onze presentatoren, zing met Nederland Zingt in de prachtige Augustijnenkerk, breng een bezoek aan het Dordrechts Museum en nog veel meer!