NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--mail play video image audio close menu search next

Activiteiten

Nederland Zingt organiseert verschillende evenementen zoals de Nederland Zingt Dag, diverse Nederland Zingt avonden in het land en de jaarlijkse Nederland Zingt Reis.

12 februari: Nederland Zingt avond in Bergen op Zoom

Dinsdag 12 februari zijn we in Bergen op Zoom. In de St Gertrudiskerk zullen we met elkaar samen zingen, samen geloven. Meer informatie over meewerkenden volgt later. Zing je mee? Bestel je kaarten hier!

5 maart: Nederland Zingt avond in Apeldoorn

De prachtige Loolaankerk in Apeldoorn is dinsdag 5 maart het decor van de Nederland Zingt opname. Het wordt een prachtige avond, binnenkort hoor je meer over de medewerkenden. Je bent van harte welkom! Bestel online een toegangskaart.

19 maart: Nederland Zingt avond in Utrecht

Beleef op dinsdag 19 maart een prachtige Nederland Zingt avond in Utrecht. We zijn te gast in de Nicolaïkerk. Binnenkort plaatsen we meer informatie over de avond, maar kaarten zijn nu al te reserveren!

6 april: Nederland Zingt Dag 2019

Hier vind je alle informatie over de Nederland Zingt Dag 2019. Zing mee op zaterdag 6 april in de Jaarbeurs Utrecht.

11 mei: EO Ledendag in Dordrecht

Kom op zaterdag 11 mei 2019 naar Dordrecht en ontdek de historische binnenstad, ontmoet onze presentatoren, zing met Nederland Zingt in de prachtige Augustijnenkerk, breng een bezoek aan het Dordrechts Museum en nog veel meer!

7 - 12 september: Nederland Zingt Rivierencruise

De Nederland Zingt reis van 2019 is bekend! Dit jaar reizen we niet per bus, maar per schip! We varen over de Moezel en de Rijn en bezoeken daar prachtige plaatsen zoals Trier, Cochem, Zell en Koblenz. Vanzelfsprekend zingen we ook weer in de mooiste kerken onder leiding van o.a. Martin Zonnenberg. Ga je mee?