NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next

Activiteiten

Nederland Zingt organiseert verschillende evenementen zoals de Nederland Zingt Dag, diverse Nederland Zingt avonden in het land en de jaarlijkse Nederland Zingt Reis.

12 februari: Nederland Zingt avond in Bergen op Zoom

Dinsdag 12 februari waren we in Bergen op Zoom. Bekijk hier de eerste uitzending & de aftermovie van de avond terug.

5 maart: Nederland Zingt avond in Apeldoorn

De prachtige Loolaankerk in Apeldoorn was dinsdag 5 maart het decor van de Nederland Zingt opname. Het was een prachtige avond. Bekijk hier de terugblik van de avond. De eerste uitzending vanuit Apeldoorn is op zaterdag 16 maart.

19 maart: Nederland Zingt avond in Utrecht

Op dinsdag 19 maart hadden we een prachtige Nederland Zingt avond in Utrecht. We waren te gast in de Nicolaïkerk. Bekijk hier de eerste uitzending terug!

6 april: Nederland Zingt Dag 2019

Hier vind je alle informatie over de Nederland Zingt Dag 2019. Zing mee op zaterdag 6 april in de Jaarbeurs Utrecht.

15 mei: Nederland Zingt in Edam

Woensdag 15 mei zijn we in Edam met Nederland Zingt! Bestel nu hier je kaarten voor deze avond!

18 juni: Nederland Zingt in Groningen

Dinsdag 18 juni zijn we in de Nieuwe Kerk in Groningen. Bestel nu hier je kaarten.

11 mei: EO Ledendag in Dordrecht

Kom op zaterdag 11 mei 2019 naar Dordrecht en ontdek de historische binnenstad, ontmoet onze presentatoren, zing met Nederland Zingt in de prachtige Augustijnenkerk, breng een bezoek aan het Dordrechts Museum en nog veel meer!

7 - 12 september: Nederland Zingt Rivierencruise

De Nederland Zingt reis van 2019 is bekend! Dit jaar reizen we niet per bus, maar per schip! We varen over de Moezel en de Rijn en bezoeken daar prachtige plaatsen zoals Trier, Cochem, Zell en Koblenz. Vanzelfsprekend zingen we ook weer in de mooiste kerken onder leiding van o.a. Martin Zonnenberg. Ga je mee?