NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Welkom

Welkom in de Nederland Zingt app. Beluister losse liederen en zoek op genre, stemming en artiest. Nederland Zingt beluisteren was nog nooit zo eenvoudig. Regelmatig worden er nieuwe uitzendingen, liederen en afspeellijsten toegevoegd. Zing je mee?

Dankdag in Zwolle

Vanuit verschillende kerken en gemeentes samen dankdag vieren! Wat was dat bijzonder! Prachtige liederen zoals 'Groot is Uw trouw, o Heer' galmden door de IJsselhallen. De eerste uitzending is op zaterdag 28 december. Dat duurt nog lang. Daarom hebben we alvast wat moois hier in de app gezet. Bekijk hieronder de eerste beelden van deze dankdagavond. Zing en geniet vooral fijn mee.

Feest met Gospel Boulevard!

Bekijk hier één van de heerlijke samenzangliederen van het Nederland Zingt Concert met Gospel Boulevard. Wat weet dit koor er toch een fantastisch feest van te maken! Geniet en zing mee met 'Hoor ons loflied' vanuit de IJsselhallen in Zwolle.

Vier dankdag samen met Nederland Zingt

Samen zingen, samen geloven op dankdag. Hoe mooi is dat! 'Juist ook als je een moeilijk jaar achter de rug hebt zijn er redenen dankbaar te zijn.' zegt Ds. Arie van der Veer. Hij is er ook bij op woensdag 6 november in de IJsselhallen in Zwolle. Jij ook? Bestel hier je tickets. 

Psalmen Special

Dit weekend zijn we niet op televisie en daarom staat hier een extra lange uitzending voor je klaar! Deze kaar is het een special rondom Psalmen. Zing, kijk én geniet je mee?

Nederland Zingt Special: Psalmen

Datum Nederland Zingt Dag 2020 bekend!

Pak je agenda erbij, de datum van de mooiste dag in het jaar is namelijk bekend. Op 25 april 2020 zullen we samen zingen, samen geloven met elkaar op de Nederland Zingt Dag. Nog nagenieten van de Nederland Zingt Dag 2019? Klik hier.