Ga naar submenu Ga naar zoekveld

'10.000 redenen tot dankbaarheid', bemoedig anderen met jouw verhaal!

10 november 2023 · Leestijd 2 min

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

'Vol geduld toont U ons Uw liefde', een prachtige zin uit dit mooie lied. Is '10.000 redenen' van bijzondere betekenis voor jou? Deel het dan met ons. Met jou verhaal kun je misschien anderen bemoedigen of opbouwen in geloof. Hoe mooi is dat!

Foto: Michaël Terlouw

Je kunt reageren door een mail te sturen naar nederlandzingtonline@eo.nl. Vertel in je mail waarom dit lied voor jou belangrijk is. Probeer daarbij concreet te zijn. Is er bijvoorbeeld een gebeurtenis waarbij dit lied centraal stond of een periode in je leven waarbij het tot troost was? Vermeld ook je telefoonnummer in de mail. De redactie neemt dan met u contact op indien uw verhaal past bij de radio-podcast Dit Is Mijn Lied. 

Over de podcast Dit Is Mijn Lied

Sommige nummers verwerven door de jaren heen een geliefde status. In podcast Dit is mijn lied worden de liederen, hymnes en gospels uit verschillende christelijke tradities besproken, ontleed en gevierd.

Elke aflevering staat er een lied centraal dat in verschillende uitvoeringen en fragmenten te horen is. Schrijvers, zangers en componisten delen hoe zo’n nummer tot stand komt. Bekende en minder bekende liefhebbers vertellen over hun verhalen en ervaringen bij dat specifieke lied. Het helpt om weer met nieuwe oren naar deze bijzondere liederen te luisteren. In de eerste aflevering stond het lied 'Ik zal er zijn' centraal. Iedere woensdag komt er een nieuwe podcast-aflevering online. Beluister hier de podcast Dit Is Mijn Lied.

Urk zingt 'Tienduizend redenen'

Lees ook over:

Urk zingt 'Tienduizend redenen'
Deze versie van '10.000 redenen' is fantastisch!

Lees ook over:

Deze versie van '10.000 redenen' is fantastisch!
--:--