Alle artiesten Nederland Zingt Dag bekend!

Naast de drie mannen van At Once stellen we graag ook de twee andere artiesten van de Nederland Zingt Dag aan je voor: Joke Buis en Sharon Kips.

Sharon Kips nodigt je uit

Joke Buis

Joke Buis kun je kennen van haar twee albums 'Johannes de Heer studio sessies volume 1&2' of van de Nederland Zingt-opnames in Delft en Veenendaal. Met haar versie van Johannes de Heer-liederen raakt zij jong en oud.
Tijdens haar deelname aan Nederland Zingt in Delft vertelde zij heel treffend over haar concerten: "Als ik een zaal voor mij heb met vier generaties en wij zingen samen liederen, dan zie ik hoe die liederen vallen. De één staat met zijn handen omhoog en bij een ander rollen de tranen over de wangen. Dat vind ik dan zo mooi, want dan zie ik hoe God aan het werk is. En dan denk ik: zie je wel, er is een God! Dat wist ik al wel, maar het is mooi om die bevestiging dan weer even te krijgen." 

At Once

Bij de start van de kaartverkoop voor de Nederland Zingt Dag maakten we al bekend dat At Once erbij is. Een enthousiaste Jaap Kramer vertelde waar hij naar uitkijkt en waarom je deze dag niet mag missen. Lees zijn hele verhaal hier.

Sharon Kips

Naast Joke Buis zal ook Sharon Kips op het podium van de Nederland Zingt Dag staan. De zangeressen zijn geen vreemden voor elkaar en konden al eerder in hun carrière op elkaars steun rekenen. Sharon: "Joke ken ik al jaren. We hebben samen gezongen in het koor Gospel Boulevard van André Bijleveld, en Joke was als vocalcoach betrokken bij de opname van mijn album 'Groei Maar'."

Voor Sharon komt door de samenwerking met At Once ook nog eens een wens uit: "Het is al een tijdje een wens van mij om nog eens op het podium te mogen staan met de mannen van At Once. En dan mag het nu dus eindelijk gaan gebeuren!" In het filmpje hieronder nodigt zij jou graag nog even persoonlijk uit voor het geweldige meezingfeest!

Het thema van de dag is 'Bouw Uw Koninkrijk'. Een thema dat ons niet laat stilzitten. Bouwen aan het koninkrijk hoeven we niet alleen te doen. Juist samen - en in het samen zingen - ontvangen we de woorden en kracht om door te gaan. Zing jij ook mee? Bestel hier je toegangskaart

Speel muziek af