Kinga Bán zingt lied 'Kom maar bij mij'

Op 10 februari komt de nieuwe DVD "Live Uit Liefde" uit. Een complete registratie van de CD presentatie-concerten. Tijdens deze voorstellingen zong Kinga Bán ook het lied 'Kom maar bij mij'. Een nummer waar Marco Borsato eens een top 40-hit mee te pakken had.

Waarom sprak dit lied haar zo aan? Kinga: "Eigenlijk is de tekst van dit lied pure gospel: 'Kom maar bij Mij'. De tekst van dit lied is haast bovenmenselijk: ‘Kom maar bij mij, dan zet ik alles opzij. Alles kan ik aan’. Voor mijzelf spreekt dit lied echt over de agapè-liefde van God. Liefde van God voor ons, zonder dat hij direct iets terug verwacht. Onvoorwaardelijke liefde".

Kinga vervolgt: "En ik weet dat Hij mee huilt als wij verdriet hebben. Wanneer ik me slecht voel en ik Jezus daarbij betrek, dan weet ik zeker: ik ben niet alleen. Dat heeft altijd een troostende werking. Alsof Hij echt naast me zit en zegt: 'Als je wilt huilen, kom maar bij Mij.'

Kinga Bán / Kom maar bij mij / Live uit liefde / cover Marco Borsato

De EO vroeg de zangeres ook hoe het nu met haar gaat en wat haar wensen zijn voor het nieuwe jaar. Lees hier het hele complete interview.

Meer lezen over:

Ook interessant

Speel muziek af