Unieke improvisatie: Martin Zonnenberg op orgel 'Ik zal er zijn'

Musicus Martin Zonnenberg liet tijdens de Nederland Zingt ledenreis van afgelopen september een prachtige improvisatie horen van het lied ‘Ik zal er zijn’. Samen met de pracht van de barokke Stiftskirche St. Petrus & St. Paulus in het Oostenrijkse plaatsje Melk kwam dit bijzondere filmpje tot stand.

Tijdens het kijken van de video zie je het prachtige interieur van deze kloosterkerk. Je ziet de harmonische rijkdom aan kleur. De kloosterkerk laat zien hoeveel men gericht is op God.

'Ik zal er zijn' is een prachtig en bijzonder nummer. Het is een lied waar veel mensen troost in vinden. Sela schreef het nummer in 2013. In 2015 werd dit lied door Sela gezongen tijdens de Nederland Zingt Dag.

Sela - Ik zal er zijn

Speel muziek af