Eerste artiest op de Nederland Zingt Dag 2018 bekend

De komende weken zullen de drie artiesten die te zien zijn op de Nederland Zingt Dag bekendgemaakt worden. We beginnen met een bekend gezicht van Nederland Zingt. Een artiest die al vaker te zien was in onze opnames en onder andere een prachtige uitvoering van 'Lopen op het water' liet horen.

En weet jij al over wie we het hebben? Ze stelt zichzelf voor in het filmpje hierboven!

Lopen op het water

Het ging natuurlijk om de bevlogen en enthousiaste Elise Mannah. De zangeres, liedjesschrijver en verhalenverteller zingt over liefde, hoop, geloof en het leven van alledag. Tijdens de Nederland Zingt Dag komen tienduizend mensen naar de Utrechtse Jaarbeurs om samen te zingen, het geloof te delen en God en elkaar te ontmoeten.

Mannah betrad in 2015 betrad ook het Nederland Zingt Dag-podium. “Elise beheerst de kunst om haar publiek te ontroeren, maar kan met haar muziek en verhalen ook entertainen. Ze is een ontwapenende zangeres, met een prachtige stem. Fantastisch dat zij erbij is op 21 april”, zegt Albert-Jan Schol namens de organisatie.

Sprekers

Naast Elise Mannah verlenen ook andere solo-artiesten en koren hun medewerking aan het populaire EO-evenement. Muziek voert de boventoon, maar er is ook volop ruimte voor ontmoeting en inspiratie. Eerder werd al bekend dat ds. Arie van der Veer en ds. Mirjam Kollenstaart-Muis als spreker zijn te horen.

Open Armen

Het thema van de zeventiende Nederland Zingt Dag is ‘Open Armen’. “Met dit thema willen we de bezoekers meegeven dat we bij God horen. Hij wacht ons met open armen op. Daarnaast maakt het thema ons bewust van onze houding naar anderen. Hoe kunnen wij in ons dagelijks leven voor de ander klaarstaan; onze armen openen voor de mensen om ons heen?”, vertelt presentatrice Mirjam Bouwman.

Reserveren
Toegangskaarten voor de Nederland Zingt Dag zijn hier verkrijgbaar. Meer dan de helft van de kaarten is al verkocht. De organisatie adviseert geïnteresseerden daarom hun kaart(en) bijtijds te reserveren.

Kan je niet wachten om haar te horen op de Nederland Zingt Dag? Bekijk dan hierboven haar prachtige uitvoering van 'Lopen op het water'.

Speel muziek af