NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--mail play video image audio close menu search next

Nederland Zingt naar Zuid-Engeland met Maria den Hertog en Bert Noteboom

De wereldberoemde Evensong beluisteren in de St. Paul’s Cathedral en heerijk samen zingen in de Windsor Parish Church; het kan allemaal tijdens de Nederland Zingt Reis door Zuid-Engeland.

Maria den Hertog en Bert Noteboom

In september 2018 organiseert Nederland Zingt de muzikale 6-daagse touringcarreis naar Zuid-Engeland. Op deze reis bezoeken we o.a. Londen, de hoofdstad van Groot-Brittannië en de 2e residentiestad van de Britse koninklijke familie, Windsor.  In kerken en kathedralen vinden mooie samenzangmomenten plaats, waarbij ook ds. Arie van der Veer en de musici van de EO hun bijdragen vertolken. Het programma ziet er veelbelovend uit. Je verblijft in goede hotels op basis van halfpension.

Met de gezelligste reisleiders

De reisleiding bestaat onder andere uit ds. Arie van der Veer, Mirjam Bouwman en eindredacteur Albert Jan Schol. Natuurlijk laat organist Martin Zonnenberg de zangmomenten nog mooier klinken met zijn orgelspel. Sopraan Maria den Hertog zingt mee en dirigent Bert Noteboom zal het pianospel en het dirgeren op zich nemen.

- De genoemde reisleiding is op basis van beschikbaarheid. In verband met omstandigheden gaat Henk van Steeg niet mee als reisleider. In zijn plaats gaat Mirjam Bouwman mee.
- Deelname van ds. Arie van der Veer is onder voorbehoud van zijn gezondheid.

Boek hier de reis

Nog meer weten over deze speciale reis of wil je gelijk gaan boeken? Klik dan hier.

 

 

Ook interessant

Op de hoogte blijven van leuke nieuwtjes en mooie nummers? Schrijf je in voor de Nederland Zingt Nieuwsbrief!

Vul hier je e-mailadres in: