Kinga Bán geopereerd

'9 juli is Kinga geopereerd aan haar nek. De operatie is naar wens verlopen. Waar we dankbaar voor zijn. De komende dagen zullen in het teken staan van revalideren en bijkomen van de zware operatie. Namens Kinga bedankt voor al jullie meeleven, gebed en berichten,' zo laat Kinga's management weten via haar website.

Begin juli werd bekendgemaakt dat Kinga haar concerten voorlopig niet door laat gaan vanwege uitzaaiingen in haar nekwervels.

Meer behandelingen

Het is inmiddels bijna zes jaar geleden dat bij Kinga borstkanker is geconstateerd. De borstkankeris uitgezaaid naar haar botten en organen. Na een relatief rustige periode van de eerste vier jaar is de kanker het laatste twee jaar actiever, dat betekend meer en andere behandelingen en regelmatige controles.

Ook interessant

Speel muziek af