Terugblik Zwolle

In de Sint Michaëlskerk in Zwolle galmen de prachtige liederen van gisteren nog na. Het bijzondere Vrienden Van Concert met Kinga Bán én de vrolijke avond met het studentenkoor en het grote gemengde koor. Geniet mee met deze foto's en de aftermovie. Wil je weten wanneer we voor het eerst uitzenden vanuit Zwolle? Save the date: 8 december!

Meewerkenden

Deze musici werkten mee aan deze avond én middag:

CRK Voices o.l.v. Jan Quintus Zwart, Samengesteld Studentenkoor o.l.v. Martin Brand, m.m.v. Henk Doest, Chloë Elsenaar, viool, Hans van Wingerden, trompet en flügelhorn, Sjoerd Visser, saxofoon en flute, Jaap Klootwijk, pauken en klein percussie, Jan Lenselink, piano, Ronald IJmker, orgel, Jan Quintus Zwart, leiding samenzang, Kinga Bán, Jeroen van der Blom, toetsen, Jos Otters, bas, Sjoerd Visser, saxofoon en flute, Roeland Smith, gitaar

Foto's

Meer lezen over:

Speel muziek af