200 kinderen zingen met heel hun hart 'You raise me up'

Zanger Peter Hollens zingt dit krachtige lied op indrukwekkende wijze met tweehonderd kinderen. Hij deelt het lied vlak na de aanslagen in Nieuw Zeeland. Op zijn YouTube-kanaal schrijft hij: 'Ik ben compleet verloren na het zien van wat er in Nieuw-Zeeland is gebeurd.Ik zal nooit haat en woede accepteren. Alleen licht en liefde horen hier thuis. Als ik naar deze jonge zingende kinderen kijk en naar hoe zij met heel hun hart zingen, dan geeft me dat hoop voor de toekomst.

Liedtekst

When I am down, and, oh, my soul, so weary
When troubles come, and my heart burdened be
Then, I am still and wait here in the silence
Until you come and sit awhile with me

You raise me up, so I can stand on mountains
You raise me up to walk on stormy seas
I am strong when I am on your shoulders
You raise me up to more than I can be

Meer lezen over:

Speel muziek af