Vrienden Van concert Joke Buis

Win 2 kaartjes voor het Vrienden Van concert met Joke Buis

Wij mogen twee keer twee kaarten weggeven voor het unieke exclusieve Vrienden Van concert met Joke Buis én band op woensdag 15 mei. In de prachtige Sint Nicolaaskerk in Edam vindt het concert 's middags plaats.

Hoe maak je kans?

Joke Buis geeft speciaal voor de Vrienden van Nederland Zingt een concert. Wil jij daar ook bij zijn? Doe dan mee aan deze winactie door te mailen naar nederlandzingtonline@eo.nl. Wie weet win jij wel 2 kaartjes voor dit concert. 

Wil je het werk van Nederland Zingt steunen? Kies dan ervoor om Vriend Van Nederland Zingt te worden én krijg meteen ook kaartjes voor dit Vrienden Van concert. Klik hier om Vriend Van Nederland Zingt te worden.

Meer lezen over:

Speel muziek af