'Nog steeds' is een ontroerend nieuw lied van Kinga en haar kinderen

Ike, Liva en Kene zingen een ontroerend lied over het leven na het overlijden van hun moeder. "Ik hoor je stem nog steeds, ik voel je kus nog op mijn wang. Ik voel je armen om mij heen, zo heerlijk zacht en warm." Daardoorheen zingt Kinga 'Ik houd van jou'. Een ontzettend mooie en kostbare herinnering, die Kinga met haar kinderen heeft gemaakt.

Wij. Samen!

'Wij. Samen!' is een te gekke cd die Kinga met haar kinderen opnam. Superstoere en ontroerende liedjes van de kinderen zelf. Een slaapliedje voor de allerkleinsten en nummers die een belangrijke plek hebben in het gezinsleven van Kinga, Reinder en de kinderen. Twee weken geleden deelde Kinga Bán een video met luisterfragmenten van de nieuwe cd. 'Snel uitpakken en in de cd speler! Helemaal oké wij genieten samen!' schreef ze enthousiast op haar Facebookpagina.

De cd is net voor de moederdag uitgebracht. Mijn 'eigen moederdagcadeautje' noemde Kinga het. De cd ligt inmiddels in de winkels en is ook online te bestellen.

Liedtekst

Ik voel de wind door mijn haren gaan
en zie de zon langzaam ondergaan.
Ik sta op het strand en schrijf jouw naam in het zand.

Met mijn voeten in de koude zee,
mijn gedachten gaan met de golven mee.
Ik kijk omhoog en oh, ik houd van jou.

Ik hoor je stem nog steeds
Ik voel je kus nog op mijn wang.
Ik voel je armen om mij heen,
zo heerlijk zacht en warm.

Ik hoor je stem nog steeds
Ik voel je kus nog op mijn wang.
Ik voel je armen om mij heen,
zo heerlijk zacht en warm.

Ik zie de eerste ster, de nacht begint.
Ik wandel dromerig de duinen in.
Ik ben niet bang, want liefde duurt het langst.

Met mijn voeten in het zachte zand
en mijn hand in papa's warme hand.
Ik kijk omhoog en oh, ik houd van jou.

Ik hoor je stem nog steeds
Ik voel je kus nog op mijn wang.
Ik voel je armen om mij heen,
zo heerlijk zacht en warm.

Ik hoor je stem nog steeds
Ik voel je kus nog op mijn wang.
Ik voel je armen om mij heen,
zo heerlijk zacht en warm.

Special met liederen van Kinga Bán

Op maandag 6 mei overleed Kinga. Ter nagedachtenis aan deze bijzondere zangeres hebben wij een speciale uitzending gemaakt van haar laatste concert bij Nederland Zingt. Bekijk deze special hier.

Meer lezen over:

Speel muziek af