Koren gaan online gewoon door!

Onlangs gaven we al een voorbeelden van koren en orkesten die in deze tijd van corona online alternatieven opzetten. En inmiddels zijn er veel meer alternatieven bijgekomen! Geniet ook nu weer van de mooiste koren en orkesten die hun samenzijn gewoon online voortzetten. 

Amsterdam Staff Songsters

De Amsterdam Staff Songsters, het nationale koor van het Leger des Heils, zijn niet tegen te houden. Ze blijven samen zingen en hebben nu al meerdere liederen gedeeld op hun Facebookpagina. Geniet bijvoorbeeld van het prachtige lied ‘Ga dan in zijn naam’ 

Soul2Soul Hardenberg

Koor Soul2Soul uit Hardenberg zong het prachtige lied ‘Zie het kruis’, Opwekking 657. Wat een prachtig lied om samen te zingen in de aanloop naar Pasen! Op het YouTube-kanaal van dirigent Bert Niezink kan je nog meer video’s vinden Soul2Soul in deze tijd van corona. 

Samen zingen met de hele buurt

In Veenendaal ontstond een initiatief om niet met een koor te zingen, maar met iedereen uit de woonwijk. Dat leidde tot het samen zingen en spelen van ‘Wat de toekomst brengen moge’; een bekend lied voor veel christenen en niet-christenen. 

Jongeren zingen klassiek

Onder het mom ‘Wij blijven zingen’ kwam het Greijdanus Schoolkoor met een opname van het klassieke stuk ‘Ven kan segla förutan vind’. 

Christelijke artiesten zingen ‘You Raise Me Up’

Een grote groep christelijke artiesten uit Nederland heeft samen het krachtige ‘You Raise Me Up’ gezongen. Laat je raken!

Zelf ook zingen in een virtueel koor?

Heb je de smaak te pakken gekregen en wil je zelf nu ook meezingen in een virtueel koor? Dat kan! Nederland Zingt komt met een virtueel koor dat het nieuwe lied ‘God zal zorgen’ van André F. Troost ten gehore zal brengen. Lees hier alles over hoe jij ook mee kan doen. 

Speel muziek af