Ook kinderen blijven zingen in crisistijd

Koorleden kunnen niet meer samenkomen vanwege de coronacrisis; dat geldt natuurlijk ook voor de leden van kinderkoren. Laatst lieten we al enkele oplossingen zien van ‘grote-mensen-koren’ die ondanks alles toch nog samen zingen. Afgelopen paasweekend kwamen er ook meerdere kinderkoren met prachtige alternatieven om over Jezus’ opstanding te kunnen zingen. 

Diep van binnen blij – Kinder- en tienerkoor Jedaja

Dit koor kennen we natuurlijk nog van de Nederland Zingt Dag 2018. Ook nu kunnen we weer van Kinder- en tienerkoor Jedaja genieten. Ze zingen samen het lied ‘Diep van binnen blij’.

Zoveel Liefde – Kinderkoor Op Pad

‘Want Gods liefde is zo geweldig groot, dat Hij zelfs zijn eigen Zoon gaf tot in de dood’ Kinderkoor Op Pad en Jeugdkoor Op Weg zingen samen het mooie lied ‘Zoveel liefde’. Geniet je ook mee van dit heerlijke lied?

Ik wens jou – Romans12Kids en DVoted

De koren Romans12Kids en DVoted willen iedereen een hart onder de riem steken met hun virtuele koor. En met welk lied kan dat nou beter dan met ‘Ik wens jou’ van Trinity. Laat je ook bemoedigen!

Dat is Pasen – Kinderkoor Kruispunt Vathorst

Op eerste paasdag kwam Kinderkoor Kruispunt Vathorst met het lied ‘Dat is Pasen’. Met dit lied leggen de kinderen de betekenis van Pasen uit. Wat is dit toch prachtig!

Wij vieren feest – Kinderkoor Hosanna

Kinderkoor Hosanna zingt niet alleen over het feest dat Jezus is opgestaan, ze laten ook nog eens zien dat ze feest vieren. Met slingers en ballonnen in de kamer zingen ze over de opstanding van Jezus. 

Meer lezen over:

Speel muziek af