Nederland Zingt op de Camping: aflevering 3

Bekijk nu de derde aflevering van Nederland Zingt op de Camping. Henk en Mirjam blijven mooie verhalen vinden. En natuurlijk wordt er ook weer gezongen. Marcel en Lydia Zimmer zingen 'De hemel vertelt' en 'Familie' met de campinggasten. Zing je ook mee?

Vorige afleveringen

Heb je de vorige afleveringen gemist of wil je deze opnieuw bekijken? Klik dan op de video's hieronder:

Aflevering 1

Nederland Zingt op de Camping: Aflevering 1

Aflevering 2

Nederland Zingt op de Camping: Aflevering 2

Bonusmateriaal bij aflevering 1

Nederland Zingt op de Camping: bonusmateriaal bij aflevering 1

Bonusmateriaal bij aflevering 2

Vier jouw zomer met de EO! We bieden je de hele zomer lang inspirerende artikelen, leuke filmpjes, boeiende podcasts en allerlei tips voor zomerse avonturen. Kijk snel op het EO-zomerplatform en vind daar elke week weer nieuwe zomerinspiratie.

Speel muziek af