Onze collega’s van Eva vieren hun 25-jarig jubileum!

Eva, de vrouwencommunity van de EO, bestaat 25 jaar! Met dit prachtige jubileum willen wij onze collega’s natuurlijk van harte feliciteren.

Al 25 jaar zet Eva zich in om vrouwen een geniet-moment te bezorgen, met inspiratie gebaseerd op de Bijbel. Van herkenbare thema’s tot unieke verhalen, van lastige onderwerpen tot gesprekken met volgers. Voor dit alles is een plekje, zowel in het magazine van Eva, als op hun website en sociale media.

Muziek bij Eva

Wist je dat Nederland Zingt n iet de enige muzikale afdeling bij de EO is? Ook Eva geeft muziek vaak een belangrijke plek. Zo kwamen ze in 2019 met de muzikale theatervoorstelling ‘Amazing Grace’ en werken ze regelmatig samen met The Bowery. Zo schreef The Bowery twee jaar geleden het lied ‘Travel Light’ speciaal voor Eva. Beluister het maar eens:

Meer lezen?

Benieuwd hoe Eva zelf haar 25-jarig jubileum viert? Neem dan een kijkje op https://eva.eo.nl/jubileum.

Meer lezen over:

Speel muziek af