Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Aankomende zaterdag in Nederland Zingt…

6 september 2020 · Leestijd 2 min

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Afgelopen week is het nieuwe seizoen van Nederland Zingt van start gegaan en wat hebben we ervan genoten! Maar veel tijd om stil te blijven staan is er niet. We gaan direct alweer aan de slag met de voorbereidingen voor de uitzending van aanstaande zaterdag, 12 september. Lees dus snel verder hoe jij kan bijdragen aan de volgende aflevering…

‘Leef met volle teugen’

We mogen nu alvast een van de liederen uit de aankomende uitzending bekend maken. Dat is namelijk ‘Leef met volle teugen’, het lied dat Elbert Smelt en Kinga Bán samen zongen vlak voor Kinga’s overlijden. Een bijzonder en positief lied vol levenskracht, terwijl beide wisten dat Kinga’s leven niet lang meer zou duren. Ze leed namelijk al vanaf 2012 aan uitgezaaide borstkanker.  

Deel je verhaal

‘Leef met volle teugen’ is inmiddels bijna twee miljoen keer bekeken op YouTube en heeft vele harten geraakt. Misschien heeft het jou ook wel geraakt, misschien omdat je ook met kanker te maken hebt (gehad) of toch om een andere reden. Wil jij je verhaal bij dit lied vertellen in ons programma? Mail je verhaal en gegevens dan naar nederlandzingtonline@eo.nl. Je mag ons natuurlijk ook altijd een bericht sturen via Facebook of Instagram.

Praat mee!

Heb je geen verhaal om te delen, maar wil je wel onderdeel zijn van de uitzending? Dat kan! Via Skype of via een ingezonden video kan je een vraag stellen aan Mirjam Bouwman of Elbert Smelt. Ook via de YouTube-chat kan je live meepraten over de uitzending. Alles informatie over deelnemen aan de uitzending, vind je hier.

--:--