Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Aankomende zaterdag in Nederland Zingt...

14 september 2020 · Leestijd 2 min

Een nieuwe week, een nieuw thema. We zijn volop aan de slag met de voorbereidingen voor de uitzending van aanstaande zaterdag, 19 september. Lees snel verder hoe jij kan bijdragen aan de volgende aflevering…

'Hoop en vrede'

Het thema van de komende uitzending is 'Hoop en vrede'. De meeste liederen voor deze uitzending staan al vast, maar we zoeken nog één lied. Heb jij een hoopvol lied dat jou op een bijzonder moment van je leven heeft geraakt? Een lied dat je hoop gaf en kracht om door te gaan? Welk lied het ook is, we horen graag jouw verhaal.

Deel je verhaal

Wil jij je verhaal bij een lied dat veel voor jou betekent vertellen in ons programma? Mail je verhaal en gegevens dan naar nederlandzingtonline@eo.nl. Je mag ons natuurlijk ook altijd een bericht sturen via Facebook of Instagram.

Praat mee!

Heb je geen verhaal om te delen, maar wil je wel onderdeel zijn van de uitzending? Dat kan! Via Skype of via een ingezonden video kan je een vraag stellen aan Henk van Steeg of Amanda Lock. Ook via de YouTube-chat kan je live meepraten over de uitzending. Alles informatie over deelnemen aan de uitzending, vind je hier.

--:--