Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Aanstaande zaterdag bij Nederland Zingt: de mooiste liederen van 2021

30 januari 2022 · Leestijd 2 min

Psalm 42, ‘Hoe groot zijt Gij’, ‘Mijn Herder’: het zijn maar een paar voorbeelden van de prachtige liederen die we vorig jaar hebben mogen opnemen met Nederland Zingt. Inmiddels is de eerste maand van het nieuwe jaar alweer bijna voorbij en blikken we met een goed gevoel terug op 2021.

Dat terugblikken doen we gelukkig niet alleen. De afgelopen dagen heb je op de website kunnen stemmen op jouw favoriete liederen van vorig jaar. Met de meest geliefde liederen zullen wij de uitzending van zaterdag 5 februari vullen.

Eén van de liederen die kans maakt om in de uitzending te komen is ‘Altijd welkom’, gezongen door Elbert Smelt. Dat lied kan je hieronder beluisteren. Wil je weten welke liederen nog meer allemaal kans maken om in de uitzending te komen? Klik dan hier.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Laatste dag om te stemmen

Heb jij je stem nog niet uitgebracht voor de mooiste liederen van 2021? Doe dat dan snel! Stemmen kan nog maar tot en met 31 januari. Klik hier om je stem uit te brengen.

De uitslag

De liederen met de meeste stemmen zijn aanstaande zaterdag te zien in de uitzending. Natuurlijk delen we die uitslag ook met jullie op Facebook en Instagram. Houd al onze kanalen dus goed in de gaten!

Nederland Zingt – De mooiste liederen van 2021 – 5 februari – 17:55 uur – NPO 2

--:--