Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Aanstaande zaterdag bij Nederland Zingt: Remko Harms

3 januari 2022 · Leestijd 2 min

Vanaf zaterdag 8 januari is er weer een nieuw seizoen van Nederland Zingt te zien! In de eerste uitzending is er niemand minder dan solist Remko Harms te gast. Hij wordt bijgestaan door The Choir Company en het vocaal ensemble van Myrthe Ebbers. Er zullen bekende liederen klinken zoals ‘Geloofd zij God met diepst ontzag’, ‘Heer, uw bloed dat reinigt mij’ en ‘Heer, uw licht en uw liefde schijnen’.

Remko Harms

In 2021 maakten we opnieuw kennis met Remko Harms, nadat hij ruim tien jaar niet meer bij Nederland Zingt te gast was geweest. En wat waren we blij dat Remko weer samen met ons zong! Luister hieronder maar eens naar zijn schitterende uitvoering van ‘Groot is uw trouw, o Heer’:

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Myrthe Ebbers

Ook Myrthe Ebbers was vorig jaar al te gast bij Nederland Zingt met haar vocaal ensemble. Vanuit de Grote Kerk in Wijk bij Duurstede zongen zij toen het geliefde Sela-lied ‘Toekomst vol van hoop’:

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Zaterdag 8 januari

Met deze prachtige video’s van vorig jaar in ons achterhoofd, kijken we vol enthousiasme uit naar de uitzending van aanstaande zaterdag. Kijk 8 januari ook naar Nederland Zingt en zing zelf natuurlijk ook van harte mee!

Nederland Zingt – 8 januari – 17:55 – NPO 2

Let op! Deze uitzending begint eerder dan je van ons gewend bent. Ook zal de uitzending niet meer op YouTube te zien zijn.

--:--