Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Alle praktische informatie voor het Nederland Zingt Event op een rijtje

10 mei 2023 · Leestijd 3 min

Wat kijken we ontzettend uit naar ons eerste Nederland Zingt Event in Apeldoorn! Ben jij er zaterdag 13 mei ook bij? In dit artikel vind je de praktische informatie over waar jij je kaartjes kunt vinden, waar je kunt parkeren en wat er nog meer te doen is.

Line-up

Benieuwd wie er komen zingen, musiceren, spreken of presenteren? Lees alles in het artikel hieronder:

Bekijk hier de volledige line-up van het Nederland Zingt Event!

Lees ook over:

Bekijk hier de volledige line-up van het Nederland Zingt Event!

Kaartjes

De kaartjes heb je als het goed is al in je mail zitten! Zo niet, ga naar deze link. Klik op ‘Ik heb een ticket’ en vul het emailadres in waarmee je het kaartje hebt gekocht. Dan ontvang je het kaartje binnen een paar minuten in je mailbox.

Heb je nog geen kaartjes gekocht?

Er zijn er nog een aantal beschikbaar voor het middagprogramma. Klik op de button hieronder, want OP = OP!

Koop direct je kaartje

Parkeren

Parkeren kan in parkeergarage Qpark Museum Centrum of parkeergarage Orpheus.

Openbaar vervoer

Er rijden diverse bussen vanaf station Apeldoorn! Navigeer je reis naar de 'Bushalte Grote Kerk, Apeldoorn'. Die halte bevindt zich vlak naast de kerk.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

Buitenmarkt

Tijdens het event is er ook een buitenmarkt. De openingstijden hiervan zijn van 09.00-10.30, van 12.30-14.30 en van 17.00-18.00. Voor en na het programma en tijdens de pauze kun je rondlopen tussen de standjes van verschillende organisaties. Zo staat de EO-stand er, waar je jouw gereserveerde Nederland Zingt CD kan ophalen. Daarnaast staat er een heel divers aantal zendingsorganisaties en ook standjes waar je lekker kunt snuffelen door de boeken en cd's!

Er is hier overigens géén eten en drinken verkrijgbaar.

Dien je verzoek in bij de Muzikale Fruitmand

Tijdens het event is ook Tom Herlaar, presentator van de Muzikale Fruitmand aanwezig in de EO-bus! Dit leuke radioprogramma bestaat al járen, en zit vol met prachtige koormuziek en Psalmen. In de EO bus zal Tom aanwezig zijn om jouw verzoeken in ontvangst te nemen. Dus wil jij iemand bedanken of in het zonnetje zetten met een lied? Doe dat dan vooral!

Photobooth

Nederland Zingt heeft bij dit event een heuse photobooth! Hier staat een prachtige banner waar je gezellig foto's kunt maken met de mensen waar je samen mee bent gekomen.

In de tijd tussen het ochtend en middagprogramma zal onze fotograaf hier ook af en toe rondlopen, kijk even op de bordjes die er bij de photobooth om welke tijd hij er precies is als jij een mooie foto wil. Daarna wordt er een mooi fotoalbum op onze Facebook pagina gezet waar je jezelf in kunt taggen.

Collecte

Ook zal er tijdens dit event een collecte zijn voor een project van EO Metterdaad. In het programmaboekje en/of in het artikel hieronder kun je lezen waarvoor we precies geld ophalen.

Metterdaad helpt mensen in Malawi met het duurzaam verbouwen van voedsel

Lees ook over:

Metterdaad helpt mensen in Malawi met het duurzaam verbouwen van voedsel

Vragen? 

De meeste antwoorden vind je hier. Zo niet, mail naar nederlandzingt@eo.nl, dan beantwoorden wij je mail zo snel als wij kunnen.

Veelgestelde vragen Nederland Zingt Event

Lees ook over:

Veelgestelde vragen Nederland Zingt Event
--:--